Inginkan gambar perkahwinan anda seperti berada di dunia kayangan?
atau di mana-mana sahaja yang anda impikan?
Email lah saya di:
semangka_land@yahoo.com

Saya menyediakan beberapa pakej menarik dengan harga yang berpatutan.

Tuesday, January 25, 2011

Existing Wed Photos To Fantasy Editing 2

Ini merupakan hasil kerja manipulation yang terbaru. Background gambar telah terhasil dengan gabungan beberapa imej serta color untuk membentuk theme fantasy dan medieval pada keseluruhan gambar.




12 comments:

  1. kalah gambar syed muzafarrr. yahhhhhh. steadyyyyy

    ReplyDelete
  2. Don't understand the words on this blog (you're from Indonesia?) but I'm here to watch the pretty pics! Very nicely done!

    ReplyDelete
  3. wuyo..superb editing.bila edit macam ni, ambil masa lama tak?do we need to be very detail when adjusting the color tone?

    ReplyDelete
  4. Hi Ijam,
    Tenkiu2 hehe..

    Hi Tina,
    Wahhh....kalah aaa heheh tenkiu hehe..

    Hi Tamara,
    I'm from Msia. Thanx for dropping by XD

    Hi Airaniez,
    Selalunya it will took me 2-3 days untuk edit 1 pic. Color tone memang nak kene precise in order to make it more realistic n blend dalam pic tu XD

    Hi Nelly,
    Thank you! XD

    ReplyDelete
  5. kmk ska gambar nak no 4 ya..hehe

    ReplyDelete
  6. waaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! cantik giler..leh sponser yana kawen nnti..hihihi

    ReplyDelete
  7. fuiyoo..kemas gle grafik pic ur...:)

    ReplyDelete
  8. Memang cantik gambar ktk edit. kmk yg ada IT backgound tok pun 3 til 4 hari mok edit 1 gambar ajak ya dcampur dgn kemalasan.. Heeee. God Job!

    ReplyDelete
  9. Yang biru ya kacak!!

    -cyrildason.com

    ReplyDelete

  10. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete